توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیلتر شکن و عبور از فیلتر
melligara
03-18-2010, 02:01 AM
آقا مرورگر usejump مطمئن هست انشاءالاسپاگتی؟
http://beta.usejump.com/
sonixax
03-18-2010, 04:09 AM
من تعریفش رو زیاد شنیدم ، ولی از پروتکل هایی که استفاده میکنه خبر ندارم .
البته زیاد هم فرقی نداره که از چی استفاده میکنه چون اول و آخر حکومت میفهمه کدوم کلاینت به کدوم سرور دسترسی پیدا کرده و حد اقلش اینه که میفهمه شما از فیلتر شکن استفاده کردید .
havadare_democracy
03-18-2010, 09:22 PM
sonixax عزيز شما اطلاعات بسيار زيادي در مورد اينترنت داريد و ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.در روزهايي كه تجمعات در سطح كشور وجود داره vpn هم از كار ميوفته.ميخواستم بدونم چطوري حكومت اين كار رو ميكنه و راهي هست كه باهاش مقابله كرد؟همين طور در مورد اكانت ipig هم اگه اطلاعاتي به من بدين ممنون ميشم چون فروشنده vpn ميگفت براي مواقعي هست كه vpn كار نميكنه اما من تا حالا هر كاري كردم وصل نشده!!!
sonixax
03-18-2010, 11:56 PM
sonixax عزيز شما اطلاعات بسيار زيادي در مورد اينترنت داريد و ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.در روزهايي كه تجمعات در سطح كشور وجود داره vpn هم از كار ميوفته.ميخواستم بدونم چطوري حكومت اين كار رو ميكنه و راهي هست كه باهاش مقابله كرد؟همين طور در مورد اكانت ipig هم اگه اطلاعاتي به من بدين ممنون ميشم چون فروشنده vpn ميگفت براي مواقعي هست كه vpn كار نميكنه اما من تا حالا هر كاري كردم وصل نشده!!!
VPN ها از پرت هایی خاص استفاده میکنند معروف ترین هاش پرت 80 و 8080 هستش وقتی که دسترسی به این پرتها رو سرویس دهنده ها از مشترکین بگیرند VPN هم خود به خود کار نمیکنه ، در این موارد باید از پرت های باز استفاده کرد که برای دونستن اینکه کدام سرور کدام پرت رو باز میگذارد باید در آنجا پارتی داشته باشید .
در مورد Ipig هم تا به حال نشنیدم باید برم بخونم ببنم چیچیه . ولی بهترین راه استفاده از اینترنت های ماهواره ای هست که روش نمیشه فیلترینگ رو اعمال کرد .
البته بنده شنیدم که قراره آمریکای جهان خوار محافظ رژیم منحوس صهیونیستی !!! امکانی رو برای ایرانیان در داخل خاک ایران فراهم بکنه که با استفاده از دیوایس های UMTS و مانند آن تنها با تهیه یک سیم کارت UMTS به اینترنت 7 مگ به صورت رایگان دسترسی داشته باشید .
باید صبر کرد .
آقا مرورگر usejump مطمئن هست انشاءالاسپاگتی؟
یه سری از دوستان تو بالاترین گفته بودن ماله سپاه !!!
البته بعید می دونم سپاه بتونه همچین مرورگری درست کنه درسته که از فایرفاکس گرفته شده ولی همین کارشم نمی تونه بکنه
من دارم ازش استفاده می کنم خیلی خوفه اما اگه دیدید که من دیگه پست نمی دم بدونید که گرفتنم و از این فیلتر شکن استفاده نکنید ;)
Russell
03-20-2010, 02:21 AM
خود من هم اين يوز جامپ گرامي رو ريختم و اولين پست رو باهاش ميدم.البته من فاير فاكس با اولتراسورف رو ترجيح ميدم بهش تا همينجا ولي نكته مهمش اينه كه ميشه باهاش پست داد.انشاالاسپاگتي كه كاسه اي زير نيم كاسش نباشه،جالبه كه چقدر زبون مختلف هم داره.فقط مشكلي كه دارم اينه كه نقل قولها رو در پستها به صورت مربع نشون ميده.دوستان كسي ميدونه مشكل از چيه؟
sadeghol
03-24-2010, 01:26 AM
این مرور گر usejump که شما فرمودی مشکوکه که برای جاسوسی از طرف ارتش سایبری ایران باشه و تا وقتی که سورسش باز نیست بهتره ازش استفاده نکنی
vpn هم در مواقع حساس مثل همین چهار شنبه سوری یا مواقع خاص دیگه پورتش بسته است و سرعت زیر 1 ک ب هست
1701/UDP Layer 2 Forwarding Protocol (L2F) & Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP)
1723/TCP,UDP Microsoft Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_TCP_and_UDP_port_numbers
ساک بهترین گزینه در مواقع خاصه چون پورت توسط شما و ارائه دهنده تعین میشه و از همه مهمتر تو سرعت تاسیری نداره ولی ipig و openvpn مقدار کمی سرعت و پینگو کم میکنه
Bidar
03-25-2010, 06:04 PM
دوستان خوبم موضوع اینترنت در این اواخر، خیلی مورد توجه حکومت فاشیست دینی ایران قرار گرفته و افراد زیادی هم به روش های گوناگون شناسایی و دستگیر شده اند. به تازگی مطلع شدم که تعدادی از هکرهای زبده ی روسی هم به خدمت این حکومت درآمده اند. لطفا از سایت های فیلترشکن و پروکسی هایی که کاملا قابل اطمینان نیستند استفاده نکنید چرا که در روشی کثیف؛بسیاری از این فیلترشکن ها توسط خود حکومت به عنوان تله ها(Fishing) برای شناسایی افراد مورد استفاده قرار می گیرد. پس لطفا بیش از پیش مراقب امنیت خود در اینترنت باشید
در محل زندگی من که مدت هاست دیگر پورت adsl نمی دهند و زمزمه هایی هم برای راه اندازی اینترنت کاملا داخلی و محدود به سرور های ایرانی شنیده می شود که البته گمان می کنم کم کم چیزی به عملی شدن کامل آن نمانده.
من در حال حاضر سرویس SSH را به شما معرفی می کنم چون به شکل تجربی امنیت آن مورد قبول واقع شده است. اینترنت ماهواره ای هم که در پست های قبلی به آن اشاره شد اگرمنظور با استفاده از کارت های DVB باشد،پیکربندی تنظیمات آن مشکل است(به گونه ای که من کسی را برای این کار پیدا نکردم) و همین طور قابل ردیابی هم هست.
با توجه به این شرایط ،من همواره در حال پژوهش برای اینترنت بهترهستم و خوشحال می شوم اگر کسی از دوستان برای همکاری با من، زمان و انرژی خود را در پژوهش تخصصی پیرامون این موضوع بکار گیرد. :gol:
Reactor
04-01-2010, 12:27 AM
من از یوز جامپ استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم
pentageromman
04-01-2010, 01:22 AM
وضعیت فریدم چه طوره ؟ مدتیه سروراش فیلتر نمیشن .
realway
04-01-2010, 10:19 PM
با عرض سلام و تبریک جهت فرا رسیدن سال نو یک سوال از دوستان دارم :
سی پی یو من 5000 هست . چه نوع dvb کارتی برای من توصیه میکنید که علاوه بر داشتن کیفیت زیاد گران نباشد.
و دیگر این که میگویند دی وی بی اکستر نال منظورشان از اکستر نال چیست؟ آیا اسم یک شرکت هست؟
sonixax
04-01-2010, 10:46 PM
سی پی یو من 5000 هست . چه نوع dvb کارتی برای من توصیه میکنید که علاوه بر داشتن کیفیت زیاد گران نباشد.
و دیگر این که میگویند دی وی بی اکستر نال منظورشان از اکستر نال چیست؟ آیا اسم یک شرکت هست؟
SkyStar 2 بهترینش هست هم اینترنال داره و هم اکسترنال .
اکسترنال یعنی اینکه توی سیستم مثل یک کارت نصب نمیشه ! بلکه با USB به سیستم وصل میشه و بیرون قرار میگیره و فعالیتش جدای از CPU هست . یعنی برای خودش پردازنده داخلی داره .
sadeghol
04-04-2010, 07:54 PM
دقیقا اسکای استار 2 بهترینه چون پروگ دی وی بی و بقیه نرم افزار های دی وی بی رو ساپورت میکنه اگه سی پی یو زیر 4000 مگا هرتز باشه نوع اکسترنال بهتره چون در این صورت سیستم hd رو جواب نمیده ولی اکسترنا اون هم hd رو جواب میده هم دیش گردان چون پردازشگر داخلی داره اکسترال اون هم حدود 230 و اینترنالش 60 70 تومن هست
sadeghol
04-06-2010, 07:37 PM
ویژه ویژه ویژه
آموزش ساخت فیلتر شکن به صورت کاملا تصویری (هر ایرانی یک فیلتر شکن!)
کامل تست شده
http://behnamian.blogspot.com/2009/12/blog-post_24.html
نمونش باسه عزیزانی که مشکل فیلتر دارن
http://sadeghol.net63.net
Reactor
04-14-2010, 04:34 PM
برادران ارزشی خیلی تو این فروم ها سوال کردن که ببم جان من نمیتونم سایت ها رو با اولترا سورف باز کنم. وقتی اولترا رو باز میکنم اینترنت اکسپلورر باز نمیشه و وقتی خودم اکسپلورر رو باز میکنم و تو اکسپلورر آدرس صفحه ای رو که فیلتره مینویسم اون صفحه رو باز نمیکنه. میخواستم اینجا مقداری روشنگری ذهنی ملکوتی کنم که اگر مشکلی با این برنامه داشتید حل بشه. هر چند ممکنه خیلی ها این چیزا رو بدونن ولی خوب من دیدم که خیلی ها هم نمیدونن و واقعا براشون دردسر شده این گذشتن از فیلترینگ مخابرات خراب شده. خوب من اول بگم که اولترا هیچ مشکلی با باز کردن صفحات نداره و فقط نمیشه باهاش تو سایت یا وبلاگ یا فرومی نظر داد یا نوشته ای رو پست کرد و برای پست کردن باید از یک نرم افزار دیگه ای استفاده کرد. من از یوز جامپ استفاده میکنم و الان چند ماهه باهاش کار میکنم و اگه این نرم افزار کار حکومت بود تا الان باید 1000 دفعه میومدن سراغم دخل منو میاوردن. این نرم افزار امنه و برای پست دادن تو سایتها گزینه ی خوبیه ولی سرعت باز کردن صفحاتش از اولترا کمتره و فقط مزیتش نسبت به اولترا اینه که میشه باهاش پست داد همین. من خودم به خاطر سرعتش با اولترا صفحات رو باز میکنم و با یوزجامپ پست میدم و بد نیست تو ایران خوبه گزینه ی دیگه ای نداریم فعلا
خوب بریم سراغ اولتراسورف
برادران ارزشی که کمپلت با اولترا مشکل دارن و کلا نمیتونند حتی سایت ها رو باهاش باز کنند باید بگم شما باید تنظیمات کوچیکی رو در مرورگرتون اعمال کنید. اگر مثل من دوست دارید سرعت اینترنتتون بره بالا و از اپرا استفاده میکنید به
Tools>Preferences>Advanced>Network>Proxy servers
برید و
http
رو فعال کنید و مقدار 127.0.0.1 رو بهش بدهید و در
port
مقدار 9666 رو وارد کنید و تمام پنجره ها رو اوکی کنید
برادرانی که از اکسپلورر 7 به بالا محصول برادر بیل گیتس استفاده میکنند اول به این آدرس بروند
Tools>Internet Options>connections
حالا باید کانکشن مورد استفاده رو که باهاش به اینترنت وصل میشید انتخاب کنید و دکمه ی
settings
رو بزنید. در پنجره ای که باز میشه گزینه ی
Use a proxy server for this connection(Thise settings will not apply to other connections)
رو فعال کنید و مقدار 127.0.0.1 رو برای
Address
مقدار 9666 رو برای
Port
وارد کنید و سپس همه ی پنجره ها رو اوکی کنید
خسته نباشید
04-15-2010, 01:14 AM
سیاهه ای از مصاديق محتواي مجرمانه
http://www.mofidlinks.ir/0-8.htm
که به موجب اون باعث فیلتر شدن سایتی میشه هالا من نمیدونم این فیلتر چیشون چقدر سواد داره که سایت های مهم و مفیدی رو مثل megaupload و shoutcast رو به لیست سیاهشون اضافه میکنن مثل تک سلولی میمونند که با دیدن عکس چند تا خارجی تو صفحه اول سایت یا ادس های سایت که ربتی به باطن سایت نداره ضرتی سایتو فیلتر میکنن این تک سلولی ها نمیدونن مثلا یه سایتی مثل megaupload نمیتونه به خاطر چند تا بسیجی ضاهر سایتو اسلامی کنه که آقا فیلتر چیه تو سایت آلتش راست نشه
pentageromman
04-15-2010, 03:23 PM
يکی هم اگه بره در مورد اين يور فريدم (http://www.your-freedom.net/) تحقيق کنه راجع به امنيتش و اينکه مالکين شرکت چه کسانی هستند خوب ميشه
از اونجايی که تو المانه دستت خودتو ميبوسه sonixax جان:Green::gol:
sonixax
04-16-2010, 01:41 AM
يکی هم اگه بره در مورد اين يور فريدم (http://www.your-freedom.net/) تحقيق کنه راجع به امنيتش و اينکه مالکين شرکت چه کسانی هستند خوب ميشه
از اونجايی که تو المانه دستت خودتو ميبوسه sonixax جان:Green::gol:
من این رو خیلی وقته میشناسم حتا قبل از تاسیس ارتش تر تری سپاه ! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه .
Reactor
04-16-2010, 10:23 AM
کسی از این فیلترشکن - های استک
haystack
که تو امریکا هم جایزه بهترین فیلترشکنو گرفته خبری داره؟
اینم آدرسشه
haystacknetwork.com
Russell
04-18-2010, 12:13 AM
يه نكته جالب،من براي اولين بار الان با اولترا به اشتباه پست دادم و ثبت شد !!!!
realway
08-26-2010, 05:50 PM
جون هر کسی که دوست دارید یه نرم افزار فیلتر شکن که مجانی باشه به من با لینکش معرفی کنید.
فیلتر شکن من پوف هستش سرعتش خیلی کمه پدرم رو در آورده.
havadare_democracy
08-27-2010, 09:40 AM
لطفا این پست رو پاک کنید!!
havadare_democracy
08-27-2010, 09:45 AM
به نظر من اولترا سرف (http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u997.zip) رو هم امتحان کن!!!اما از همه بهتر که vpn هست...
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.