توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا انقلاب قرقیزستان پیروز شد
mosalmankhob
05-08-2010, 09:37 PM
چرا انقلابیون قرقیزستان پیروز شدند ولی جنبش سبز شما شکست خورد اگه مردم از نظام انتقاد داشتند پس چرا تظاهرات تمام شد.
sonixax
05-08-2010, 11:55 PM
کی گفته جنبش سبز شکست خورده ؟
sadeghol
05-11-2010, 01:33 AM
برا این تو قرقیزستان انقلابشون پیروز شد که مردمشون خرد دارند و گول اینو اونو نمیخورن که مثلا آقای م.ح.م مثل یک نادان حرف از رنگ سبز و با دین کثیف اسلام جنبششو شروع کنه چرا چون اگه تو از اسلام حرف میزنی همه کاره(جناب کفتار) خودشون ختم اسلامند و جای امام زنانتون هم تصمیم میگره آخه تو که رفیق امام زمان نیستی جلبک
sadeghol
05-11-2010, 01:35 AM
کی گفته جنبش سبز شکست خورده ؟
من از همون اول این جنبش و شکست خورده میدونستم و میدونم و مطمعن هم هستم اگه پیروز میشد چیزی عوض نمیشه
sonixax
05-11-2010, 04:24 PM
من از همون اول این جنبش و شکست خورده میدونستم و میدونم و مطمعن هم هستم اگه پیروز میشد چیزی عوض نمیشه
هنوز خیلی زوده که بگیم این داستان شکست خورده یا پیروز شده ، من خودم از مخالفین این جنبش هستم ولی انقدر عجولانه در بارش نتیجه گیری نمیکنم .
طبیعی هست که وقتی یک مشت وحشی بیپدر و مادر تا دندان مسلح بریزند و مردم رو ببندند به رگبار مردم هم احتیاط بیشتری میکنند ، شبیه این اتفاق خیلی افتاده که دامنه اعتراضات مردم از اون حالت انفجاری و میلیونی به خانه ها و مخفی کاری ها کشیده شده و حکومت رو از داخل فروپاشیده .
باید صبر کرد .
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.