توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا شما هنوز هم مخاطب voa هستید؟
raasss
05-12-2010, 05:44 PM
بحران در صدای امریکا به اوج خود رسیده است.این بحران را می توان روی آنتن این شبکه هم به آشکار دید. از زمانی که زیراب آقای محمودی و قبل از او احمدرضا بهارلو و همه ی کسانی که در صدای امریکا با اندیشه ی رسانه ای و بینش تاریخی بودند را جمهوری اسلامی با فرستادن مزدور شناخته شده اش صوراسرافیل به قلب امریکا در واشنگتن جلوی کاخ سفید زد، بی نظمی، بی هویتی، اشکالات متعدد و اشتباهات تاریخی، مزدور محوری و جانبداری از یک جبهه در این شبکه را اشکارا می توان دید.
همین دیروز بود ک روزنامه ی کیهان از قول یکی از عناصر به قول خودش زنجیره ای نوشت و به ریشخند گرفت صدای امریکا را .
آنقدر وضعیت صدای امریکا به زبان فولکریک قرم قاتی و بی در و پیکر شده است ک حتا ابتدایی ترین ویژگی هایی که باید یک شبکه آنها را به عنوان یک رسانه بدانها پایبند باشد را دارا نیست.
کجای دنیا شما دیده اید ک مجری یک شبکه لب شکری باشد و حتا نتواند حروف و واژه ها را درست که نه! حتا قابل فهم ادا کند؟
یعنی اینقدر کفگیرشان به ته دیگ خورده است؟یا این ک نه، ملاهای حاکم بر ایران آنقدر قدرت یافته اند ک صدای امریکا منبرشان گشته است؟
ماجرای شکایت به دادگاه در رسوایی اخلاقی مهدی ف و الهام س هم ک نشان می دهد عوامل و برنامه سازان صدای امریکا آنقدر حالشان بد است ک حتا در شهری مانند واشنگتن و کشوری ماننند امریکا اینقدر فضا را تنگ میبینند ک چشمشان هیچ جنبنده ی دیگری را نمیبیند!
نمود عینی این درهم ریختگی را می توانید در برنامه ی ویژه ی عید صدای امریکا ببینید.
صدای امریکا شبکه ای شده است ک سامان اربابی ک حتا نمی تواند از روی یک متن فراسی بخواند تهیه کننده ی این شبکه شده است!
به راستی آیا مجلس نمایندگان تنها با صادر کردن بیانیه میتواند جلوی این رویه را بگیرد؟ هم اکنون ک من دارم این متن را مینویسم، شبکه ی بسیار ابتدایی فارسی1 شمار بینندگان و رسوخ پذیری اش در جامعه ی ایرانی از صدای امریکا بیشتر گشته است ک البته وقتی این شبکه را مردوک راه بیندازد ک مدیریت بیشتر رسانه های جهان از جمله فاکس نیوز را نیز دارد چیز شگرفی نیست.
بسیاری از روشنفکران و تحصیلکردگان ایرانی اصلا این شبکه را از لیست شبکه هایشان پاک کرده اند .
گفتنی است ک در این میان رادیو فردا اما از جایگاهی ک داشته است بسیار بسیار کمتر دچار تنزل و انحطاط هم در برنامه هایشان و هم در سیاست گذاری هایشان شده اند.
پرسش این است: ایا کسانی ک مدیریت سیاست گذاری بر این شبکه را دارند - منظورم مدیر فعلی صدای امرکا نیست- آیا آگاهانه این سیاستها را پیش می برند یا این ک در قلب مملکت خود منبر بزرگی برای ملاهای حاکم بر ایران ساخته اند؟
جالب اینجاست ک پیام های برنامه های مختلف این شبکه در طول یک روز گذر از همپوشانی بسیار زیاد، متناقض و ضد هم اند!چنین امری حتا در شبکه های برون مرزی جمهوری اسلامی هرگز اتفاق نیفتاده است.
پس مشکل کجاست؟!!
پرسشی بس تامل برانگیز.آیا مشکل از سیاستهای کلان امریکا در قبال ایران است؟!
پردازش و تحلیل جزء به جزء برنامه ها و تناقض های این شبکه و به ویژه مجریانش در حوصله ی این مقال نمیگنجد.
ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست ک وارونه ی صدای امریکا ، بی بی سی فارسی است ک آن خود مجال دیگری میخواهد اما در این مورد تنها به ذکر یک نمونه از هوشمندی برنامه های بی بی سی اشاره میکنم/
از نظر تحلیل محتوایی: در برنامه ی تخت گاز از بی بی سی فارسی یک شب گوینده جمله ای گفت ک از نگر من تفکر ب این جمله می تواند سیاستهای امریکا را در درازنای سده ی اخیر را برای ما روشن کند.
گوینده داشت ماشینی را برای علاقه مندان به ماشین توضیح می داد و برنامه هرگز سیاسی نبود اما گفت:
زور امریکایی در دستان بریتانیایی
تا اینجا،
فعلن!
sonixax
05-12-2010, 06:34 PM
من فقط پارازیت رو میبینم . باقیش چرنده .
sadeghol
05-12-2010, 10:24 PM
برنامه زن امروز از همه برنامه هاش مفید تره چون اگاهی زنان در بند مرد سالاری و جنس دوم بودن رو افزایش و امیدوارم باعث آگاهی خانم ها بشه
raasss
06-27-2010, 05:43 PM
من فقط پارازیت رو میبینم . باقیش چرنده .
با درود بر شما.
نویسنده و طراح اصلی پارازیت نه سامان اربابی است بلکه کامبیز حسینی است اما از آنجا که روحیه ی پارتی بازی ایرانی حتا در واشنگتن هم کار می کند تهیه کننده ی ارشد آن!!! اربابی است.
نکته ی قابل توجه این است که برنامه ی پارازیت کپی بسیار نازلی از برنامه ی "پیک شادی" شبکه "سیمای آزادی" است.به شما پیشنهاد می کنم ک یکبار 5شنبه ساعت 10 به بعد یک بار پیک شادی را ببینید تا به تفاوت کیفی و کمی صدای امریکا ک از قلب امریکا پخش می شود و سیمای آزادی ک از بیابانی در عراق و در اشرف روی آنتن می رود پی ببرید...
raasss
06-27-2010, 05:52 PM
برنامه زن امروز از همه برنامه هاش مفید تره چون اگاهی زنان در بند مرد سالاری و جنس دوم بودن رو افزایش و امیدوارم باعث آگاهی خانم ها بشه
از آنجا ک بحران و مزدور پروری و آشفتگی در همه ی برنامه های صدای امریکا آشکار است ، برنامه ی زن امروز هم مانند قبل آنگونه ک شما می بیانید در حال کنونی از آن کیفیت پیشین برخوردار نیست.
این برنامه تا زمانی ک اجرای آنرا به حمیده آرمیده می دادند باز هم از کیفیتی نسبی برخوردار بود اما از وقتی ک او هم همانند دیگر مجریان این شبکه همانند پریسا فرهادی در به در شد! این برنامه هم از نگر من ارزش دیداری آنچنانی ندارد.
raasss
06-27-2010, 06:03 PM
نکته ای درباره ی میهمانان صدای امریکا
بی اغراق می توان گفت ک بیشترینه ی افرادی ک در صدای امریکا ب عنوان میهمان یا کارشناس در این شبکه دعوت می شوند همه یا مزدور اند یا مزدور بوده اند.
من چند نمونه را ب کوتاهی اشاره میکنم.
فرخ نگهدار: فرخ نگهدار مدیر سازمان فداییان - اکثریت- بوده است، این در حالی است ک روی انتن صدای امریکا هرگز ب این موضوع اشاره نشده و نمی شود.فرخ نگهدار از کسانی است ک موافق با اعدامهای دهه 60 توسط حکومت بوده است.....(ستاره درخشش علاقه ی ویژه ای به ایشان دارد ک نمی دانم برای چیست!)
اسدی: از توده ای های سابق و از توابان و از مزدوران جمهوری اسلامی است درحالیکه او را تنها با عنوان فعال سیاسی روی انتن می آورند.
نوشابه امیری: همسر اسدی است ک تکلیفش روشن است.
محسن سازگارا: از پاسداران خمینی بوده است ک بنا بر جهت وزش باد دم از دموکراسی می زند.هم او بود ک در زمره ی کسانی بود ک با دستگیری بنی صدر و مخالفت با قیام مردم در 30 خرداد سال 60 دست داشت..
در اینجا ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست ک صدای امریکا از شخصیت های مستقلی مانند حسن داعی یا ماشاءالله آجودانی و... بسیار کم استفاده میکند و ب آنها به ندرت انتن سخن گفتن می دهد این درحالیست ک مزدوران شناخته شده ای همانند هوشنگ امیر احمدی - اگر نامش را درست ب خاطر آورم- آنقدر آنتن داد ک حتا داد نمایندگان امریکا را در آورد!
در این میان عوامل بی بی سی ک نیاز ب معرفی ندارند!
sonixax
06-27-2010, 10:25 PM
با درود بر شما.
نویسنده و طراح اصلی پارازیت نه سامان اربابی است بلکه کامبیز حسینی است اما از آنجا که روحیه ی پارتی بازی ایرانی حتا در واشنگتن هم کار می کند تهیه کننده ی ارشد آن!!! اربابی است.
نکته ی قابل توجه این است که برنامه ی پارازیت کپی بسیار نازلی از برنامه ی "پیک شادی" شبکه "سیمای آزادی" است.به شما پیشنهاد می کنم ک یکبار 5شنبه ساعت 10 به بعد یک بار پیک شادی را ببینید تا به تفاوت کیفی و کمی صدای امریکا ک از قلب امریکا پخش می شود و سیمای آزادی ک از بیابانی در عراق و در اشرف روی آنتن می رود پی ببرید...
سیمای آزادی مگه از فرانسه پخش نمیشه ؟
sadeghol
06-29-2010, 12:01 AM
احتمالا منظور آقای raasss این بود که در عراق تولید میشه نه اینکه از اونجا رو آنتن میره
sonixax
06-29-2010, 02:15 AM
احتمالا منظور آقای raasss این بود که در عراق تولید میشه نه اینکه از اونجا رو آنتن میره
جدی توی عراق تولید میشه ؟ من فکر میکردم همش توی فرانسه هست !
raasss
06-30-2010, 03:51 PM
جدی توی عراق تولید میشه ؟ من فکر میکردم همش توی فرانسه هست !
برنامه های سیمای آزادی در عراق- کمپ اشرف- هم تولید می شود و از آنجا روی آنتن می رود.از برنامه هایی ک در عراق تولید می شود می توان به همان پیک شادی اشاره کرد.بیشتر عوامل پیک شادی در اشرف هستند.
hessam.dev
07-20-2010, 03:11 PM
بحران در صدای امریکا به اوج خود رسیده است
با درود،
به دید بنده، بخش فارسی صدای آمریکا همﺍینک از توانمندترین رسانهﻫﺎی ایرانیان در جهان ﻣﻰباشد. به ویژه اگر بخواهیم آن را با دیگر رسانهﻫﺎ همانند ﺑﻰﺑﻰﺳﻰ فارسی (BBC Persian) بسنجيم. صدای آمریکا و رادیو فردا، به ویژه پس از انتخابات و در گزارش رویدادهای ایران، توانستند ایرانیان بسیاری را به سوی خود بکشانند و صدا و سیمای جمهوری اﺳﻠﺎمی را با شکست روبهﺭو سازند. کمبودها، در هر رسانهﺍی به چشم میﺧﻮرد و نباید سبب شود دستﺁوردهای یک رسانه را نادیده گرفت.
آرش سیگارچی که شما در سخنان خود به ایشان اشاره نمودید، از خبرنگاران و روزنامهﻧﮕﺎران برجسته میﺑﺎشند که در زندانﻫﺎی جمهوری اﺳﻠﺎمی به سرطان زبان گرفتار شدند و مرگ برادرشان نیز بر این گرفتاری افزود. ایشان بیشتر در گزارشﻫﺎی صدای آمریکا همکاری دارند و اگر میزبان برنامهﻫﺎی صدای آمریکا هم باشند، بیشتر برای بهرهﮔﻴﺮی از دانش خبرنگاری ایشان است. وگرنه، علی جوانمردی از میزبانان برجستهٔ برنامهٔ « روی خط » میﺑﺎشند که هم در دانش و هم در سخنوری و گفتگو با بینندگان توانا هستند. صدای آمریکا در میان دیگر رسانهﻫﺎ همواره از گویندگان برجسته، مانند انوشیروان کنگرلو و ستاره درخشش، بهره گرفته است و از این دید، کم و کاست ندارد.
چگونه شما هوشنگ اسدی را "مزدور" جمهوری اﺳﻠﺎمی میﺩانید؟ دکتر محسن سازگارا هم اگرچه سالﻫﺎ پیش از نیروها و بنیانﮔﺬاران سپاه پاسداران اﻧﻘﻠﺎب اﺳﻠﺎمی بوده است، ولی سالﻫﺎ نیز در زندانﻫﺎی جمهوری اﺳﻠﺎمی روزگار گذرانده است و درگیریﻫﺎی بسیاری نیز با رهبر جمهوری اﺳﻠﺎمی داشته است و اکنون نیز در کنار مردم ایران ﻣﻰباشد. اینگونه که شما رفتار میﻛﻨﻴﺪ و از سنگر خود به هر کس تیراندازی میﻛﻨﻴﺪ، ١ تن هم برجا نمیﻣﺎند!
بدرود.
hessam.dev
07-20-2010, 08:19 PM
با درود،
همین دیروز بود ک روزنامه ی کیهان از قول یکی از عناصر به قول خودش زنجیره ای نوشت و به ریشخند گرفت صدای امریکا را .
حسین شریعتمداری باید بسیار شادمان باشد که شما تا این اندازه ریشخندهایش را به شمار آوردهﺍید!
شبکه ی بسیار ابتدایی فارسی1 شمار بینندگان و رسوخ پذیری اش در جامعه ی ایرانی از صدای امریکا بیشتر گشته است ک البته وقتی این شبکه را مردوک راه بیندازد ک مدیریت بیشتر رسانه های جهان از جمله فاکس نیوز را نیز دارد چیز شگرفی نیست.
شما چگونه فارسی1 را با صدای آمریکا مقایسه ﻣﻰکنید؟ این مقایسه، نادرست است. صدای آمریکا شبکهﺍی خبری است و هدف شبکهٔ فارسی1 را دنبال ﻧﻤﻰکند.
بدرود.
raasss
07-28-2010, 06:04 PM
با درود بر شما و ممنون از توجه و نکاتتان.اما برخی موارد نیاز ب توضیح دارند:
با درود،
به دید بنده، بخش فارسی صدای آمریکا همﺍینک از توانمندترین رسانهﻫﺎی ایرانیان در جهان ﻣﻰباشد. به ویژه اگر بخواهیم آن را با دیگر رسانهﻫﺎ همانند ﺑﻰﺑﻰﺳﻰ فارسی (BBCPersian]) بسنجيم. صدای آمریکا و رادیو فردا، به ویژه پس از انتخابات و در گزارش رویدادهای ایران، توانستند ایرانیان بسیاری را به سوی خود بکشانند و صدا و سیمای جمهوری اﺳﻠﺎمی را با شکست روبهﺭو سازند. کمبودها، در هر رسانهﺍی به چشم میﺧﻮرد و نباید سبب شود دستﺁوردهای یک رسانه را نادیده گرفت.
در این ک صدای امریکا یکی از توامندترین رسانه های فارسی زبان ایرانیان در خارج از کشور می باشد ک شکی نیست. اما نکته ی قابل توجه این است ک از نظر ساختاری باید اذعان کرد ک صدای امریکا بسیار و بارها از بی بی سی فارسی عقب است.به نمونه شما می توانید به شاتهای اشتباهی ک توسط کارگردانان فنی آن به هم کات زده می شود بنگرید.این موضوع در بی بی سی بسیار نادر است.یا به طراحی دکور و گرافیک صحنه ها توجه کنید.میبینید ک صدای امریکا بسیار سر دستی عمل می کند. در این باره اگر خواستید نکات بیشتری را در آینده می توانم ذکر کنم.
اما در این نکته ک صدای امریکا از بی بی سی فارسی هوشمندانه و قوی تر عمل میکند ، من این را هرگز قبول ندارم.چه از نگر ساختاری و چه از نگر محتوایی.
در این باره تنها ب ذکر دو نمونه اکتفا می کنم:
شما هرگز نمیتوانید مشاهده کنید ک در یک گفتگو در بی بی سی هر میهمان بیشتر از زمانی که برایش در نظر گرفته شده یا فراتر از سوالی ک از وی پرسیده شده سخن بگویند، اگر هم بگویند مجری فوری به اصطلاح "توی کلام " فرد می آید. این امر در صدای امریگکا اصلن رعایت نمی شود و در بسیاری موارد میهمانان کنترل برنامه را در دست مسیگیرند.
اگر اگاه باشید، جمهوری اسلامی بیشتر از انکه از صدای امریکا بترسد از بی بی سی می ترسد.من به شما می گویم ک بیشتر عوامل بی بی سی حرفه ای و مکاربلد هستند.همانند عنایت فانی، مهدی پرپنچی، خود مدیر صادق صبا و دیگران.
بنابراین باید این را قبول کنیم ک بی بی سی بسیار عمیق تر از صدای امریکا عمل میکند.در این مورد اگر خواستید می توانم موراد بسیاری از از جنبه ی رسانه ای و برودکست برایتان بگویم.
[QUOTE=hessam.dev;1431][RIGHT]
آرش سیگارچی که شما در سخنان خود به ایشان اشاره نمودید، از خبرنگاران و روزنامهﻧﮕﺎران برجسته میﺑﺎشند که در زندانﻫﺎی جمهوری اﺳﻠﺎمی به سرطان زبان گرفتار شدند و مرگ برادرشان نیز بر این گرفتاری افزود. ایشان بیشتر در گزارشﻫﺎی صدای آمریکا همکاری دارند و اگر میزبان برنامهﻫﺎی صدای آمریکا هم باشند، بیشتر برای بهرهﮔﻴﺮی از دانش خبرنگاری ایشان است. وگرنه، علی جوانمردی از میزبانان برجستهٔ برنامهٔ « روی خط » میﺑﺎشند که هم در دانش و هم در سخنوری و گفتگو با بینندگان توانا هستند. صدای آمریکا در میان دیگر رسانهﻫﺎ همواره از گویندگان برجسته، مانند انوشیروان کنگرلو و ستاره درخشش، بهره گرفته است و از این دید، کم و کاست ندارد.
ببینید، منظور من از نظر کار حرفه ای رسانه ای بود.شما در کجای دنیا می توانید مجری ای همانند آرش سیگارچی پیدا کنید ک در کلامش مشکل داشته باشد؟باشد، قبول، او را به عنوان نمادی از کسانی ک جمهوری اسلامی شکنجه می کند می پذیریم ولی چ لزومی دارد ک هر روز روی انت باشد؟
چراعناصر و مجریان مفیدی همانند وفا مستقیم، جمشید چالنگی و... باید از روی انتن و از صدای امریکا بیرون انداخته شوند ؟ ببینید اینجا جنبه ی حرفه ای کار مد نظر است نه سیاسی آن.
یعنی شما می گویید ک در صدای امریکا باند بازی وجود ندارد؟ پس چگونه است ک سامان اربابی ک حتا نمی تواند فارسی را درست حرف بزند تهیه کننده ارشد می شود؟البته این مورد در بی بی سی هم رخ داده اما ضربه زن نبوده اما در صدای امریکا شدیدا ب جنبه ی حرفه ای کار صدمه زده است.
من همینجا به شما بگویم ک از بی بی سی و سیاستهایش به شدت متنفرم اما باید اذعان کنیم ک بسیار هوشمندانه عمل می کند.
[QUOTE=hessam.dev;1431]
[FONT=Tahoma]چگونه شما هوشنگ اسدی را "مزدور" جمهوری اﺳﻠﺎمی میﺩانید؟ دکتر محسن سازگارا هم اگرچه سالﻫﺎ پیش از نیروها و بنیانﮔﺬاران سپاه پاسداران اﻧﻘﻠﺎب اﺳﻠﺎمی بوده است، ولی سالﻫﺎ نیز در زندانﻫﺎی جمهوری اﺳﻠﺎمی روزگار گذرانده است و درگیریﻫﺎی بسیاری نیز با رهبر جمهوری اﺳﻠﺎمی داشته است و اکنون نیز در کنار مردم ایران ﻣﻰباشد. اینگونه که شما رفتار میﻛﻨﻴﺪ و از سنگر خود به هر کس تیراندازی میﻛﻨﻴﺪ، ١ تن هم برجا نمیﻣﺎند!
بدرود.
[RIGHT]
درباره ی این دو نفر چشم! اطلاعات تکمیلی را در آینده حتما می نویسم چون در این لحظه وقت پیدا کردن اسناد را ندارم اما یک نکته را همینجا ذکر می کنم:
چرا صدای امریکا به جای این ک هر جمعه سازگارای خائن به مملکت را روی انتن می آورد حسن داعی را روی انتن نمی آورد؟او ک در هر برنامه ای ک آمده با این ک ب وی اجازه ی صحبت بسیار کمی داده شده است اما پته ی بسیاری از زد و بند های جمهوری اسلامی و لابی هایش را روی آب ریخته است؟
محسن سازکارا چه کی گوید؟ غیر از یک مشت حرف تکراری؟ در این باره حتمن در آینده توضیحات بیشتری خواهم داد.
hessam.dev
07-29-2010, 04:11 PM
با درود دوباره،
به نمونه شما می توانید به شاتهای اشتباهی ک توسط کارگردانان فنی آن به هم کات زده می شود بنگرید.این موضوع در بی بی سی بسیار نادر است.یا به طراحی دکور و گرافیک صحنه ها توجه کنید.میبینید ک صدای امریکا بسیار سر دستی عمل می کند.
درست است. زیرا بیﺑﻰﺳﻰ، بزرگترین رسانه در جهان ﻣﻰباشد و در بسیاری از زمینهﻫﺎ، با صدای آمریکا قابل مقایسه نیست، به ویژه از دید میزان درآمد و بودجه. این رسانه، بزرگترین و برجستهﺗﺮین خبرنگاران، گویندگان، کارگردانان و ابزارﻫﺎ را در اختیار دارد و نباید انتظار داشته باشیم دیگر رسانهﻫﺎ هم مانند آن رفتار کنند.
اما در این نکته ک صدای امریکا از بی بی سی فارسی هوشمندانه و قوی تر عمل میکند ، من این را هرگز قبول ندارم.
به باور بنده، در مورد رویدادهای ایران، صدای آمریکا و رادیو فردا تیزبینانهﺗﺮ رفتار کردند. البته هر کس از یک دید به خبرها و گزارشﻫﺎ نگاه ﻣﻰکند. این تنها دیدگاه بنده است.
شما هرگز نمیتوانید مشاهده کنید ک در یک گفتگو در بی بی سی هر میهمان بیشتر از زمانی که برایش در نظر گرفته شده یا فراتر از سوالی ک از وی پرسیده شده سخن بگویند، اگر هم بگویند مجری فوری به اصطلاح "توی کلام " فرد می آید. این امر در صدای امریگکا اصلن رعایت نمی شود و در بسیاری موارد میهمانان کنترل برنامه را در دست مسیگیرند.
گفتگوﻫﺎی شبانهٔ صدای آمریکا در مورد خبرهای روز (برنامهٔ تفسیر خبر)، کمتر در بیﺑﻰﺳﻰ فارسی دیده میﺷﻮد. برنامهﻫﺎی گفتگوی بیﺑﻰﺳﻰ فارسی، بیشتر برنامهﻫﺎی موضوعی هستند (مانند برنامهٔ پرگار).
ببینید، منظور من از نظر کار حرفه ای رسانه ای بود.شما در کجای دنیا می توانید مجری ای همانند آرش سیگارچی پیدا کنید ک در کلامش مشکل داشته باشد؟باشد، قبول، او را به عنوان نمادی از کسانی ک جمهوری اسلامی شکنجه می کند می پذیریم ولی چ لزومی دارد ک هر روز روی انت باشد؟
بله، درست است. باید علی جوانمردی و یا وفا مستقیم را به این برنامه بازگردانند.
چراعناصر و مجریان مفیدی همانند وفا مستقیم، جمشید چالنگی و... باید از روی انتن و از صدای امریکا بیرون انداخته شوند ؟
بیرون انداخته نشدهﺍند. وفا مستقیم هنوز در صدای آمریکا مشغول به کار است. البته بهتر است در برنامهﻫﺎی خبرها و نظرها و یا تفسیر خبر از او بهره ببرند. جمشید چالنگی نیز میزبان برنامهٔ تفسیر خبر و برنامهﻫﺎی ویژهٔ صدای آمریکا است. در اینباره با شما موافقم.
در مورد باندبازی نیز کم و بیش به گوشم رسیده است. درست ﻣﻰگویید.
بدرود.
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.