توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختاپوس پیشگو!
Reactor
07-12-2010, 11:12 AM
میخواستم نظر دوستان رو راجع به این هشت پای آلمانی که طول مدت جام جهانی مخ ملت رو کار گرفته بود بدونم. این هشت پا تمام پیش بینی هاش تو بازیهای جام همه درست از آب در اومد. اول تخصصش بازیهای آلمان بود ولی پیش بینی بازی فینال بین هلند و اسپانیا هم دیشب درست از آب دراومد و اسپانیا تو وقت اضافه هلند رو زد و کاپ رو گرفت. تا حالا چند مدل دستور پخت هشت پا از سوی تیم های بازنده در پیشگویی های این جانور پیشنهاد شده. میگن اگر کسی تا حالا رو پیشگویی های این حیوان شرط بسته بود فقط تا قبل از فینال سرمایش 131 برابر شده بود!!! دوست داشتم تحلیل دوستان رو بدونم.
havadare_democracy
07-12-2010, 01:10 PM
خب رو این که نمیشه حساب کرد چون غیر از بازی فینال تمام بازی های آلمان رو پیش بینی میکرد که میگفتن هم به رنگ قرمز حساسیت داره و به سمتش میره هم اینکه ظاهرا همیشه به سمت جعبه سمت راست حرکت میکنه که باعث شده بود شک کنن شاید صاحب آکواریوم در این مورد کار خاصی رو انجام داده!!!ولی به نظر من بهترین راه اینه که چند بار بذارن یه بازی رو پیش بینی کنه یا جای جعبه ها رو عوض کنن تا ببینن بازم میتونه درست پیش بینی کنه یا نه!!!
Reactor
07-12-2010, 11:21 PM
راستش من به این جونور شک دارم! یک کاسه ای زیر نیم کاسه شه! جدیدا صاحباش تو آکواریوم اوبرهاوزن گفتن که هشت پا بازنشست شده!!! من که نمیدونم یک هشت پا چطوری میتونه به صاحباش بفهمونه که میخواد بازنشست بشه؟ و اصولا هشت پا میدونه که بازنشستگی یعنی چی؟
sonixax
07-12-2010, 11:29 PM
ببینید ، فرض کنیم که یک کاسه ای زیر نیم کاسه هست ! صاحبانش از کجا نتیجه رو میدونستند که کاری کردند که این بره سراغ اون تیم ؟
به نظر من همش شانسی و اتفاقی بوده .
havadare_democracy
07-13-2010, 12:16 AM
صد در صد شانسی بوده!!!!!!!!!!!چون تو یورو 2008 هم این جونور بود و اونجا 80% مسابقات رو درست پیش بینی کرد نه همه رو!!!!در مورد بازنشستگی هم تا اونجایی که من شنیدم با توجه به حداکثر عمر 5 ساله این اختاپوس دیگه عمرش به پیش بینی بیشتر قد نمیده!!!
برای اینکه ثابت بشه هشت پا پیش گو نیست راه های مختلفی وجود داره!!!یکی اینکه کل بازی ها رو میدادن پیش بینی کنه اونم قبل از بازی ها و پشت سر هم نه اینکه فقط بازی های آلمان + فینال!!!یا اینکه وقتی یه بار پیش بینی کرد دوباره بذارنش با همون چعبه ها و ببینن بازم درست پیش بینی میکنه و چند بار این کار رو تکرار کنن!!!یا اینکه جای جعبه ها رو عوض کنن ببینن پیش بینیش بازم درست از آب در میاد یا نه!!از همه بهترم اینکه از پرچم استفاده نکنن,بیان اسم تیم ها رو بذارن داخل دو تا جعبه ببینن سراغ کدوم میره تازه میشه مطالعه رو دو سو کور هم کرد یعنی یه جوری اسم ها رو جوری تو جعبه ها بذارن که خود صاحب آکواریوم هم ندونه تو کدومش اسم کدوم کشور هست!!!
حالا با این کارا ببینیم هشت پا که هیچی هزار پا هم میتونه درست پیش بینی کنه یا نه!!!!!
Kasrashinbet
07-14-2010, 08:24 AM
و تو چه دانی که "پُل" چیست؟(1) بخوان ای رسول ما داستان آن جام جهانی را(2) پس ما "پل" را اعجازی از برای آنان قرار دادیم(3) آنگاه که رسول ما به آنان گفت که این نشانه ای از سوی خداست(4) برای آنان که فوتبال دوست دارند(5) همگی به پاهای این هشت پا که حبل الهی است تمسک جویید و از او پیروی کنید(6) باشد که رستگار شوید(7) پس آن قوم عناد ورزیدند و آیت خدا را تکذیب کردند(8) و پیش بینی های وی را دروغ پنداشتند(9) گفتند که پدران ما طرفدار آلمان بوده اند، چگونه از ما می خواهی که اسپانیا را قهرمان این جام بدانیم(10) پس خدا آنها را ضایع کرد(11) و حقیقت فوتبال را بر آنان نازل نمود (که) خدا ضایع کننده ترین ضایع کنندگان است (12) اما نور فوتبال بر سیاهی دلهاشان اثر نبخشید(13) و رسول خدا و نشانه ما را تکذیب کردند(14) گفتند تو و این اختاپوس ساحرانی توانا هستید(15) و اسپانیا شانسی قهرمان شد(16) (ما) بر چشم (هوش) و دلهاشان پرده ها افکندیم (آنها) تیکی تاکا را دیدند اما ایمان نیاوردند(17) همانا آنها چون اختاپوس هستند بلکه از آن هم کمترند(18) و در این نشانه هاست برای آنان که تفکر می کنند(19)
allahsz
07-18-2010, 12:43 PM
جانداران دریایی و در میان انها هشت پا دارای حسگر های بسیار قوی برای رنگ است ومیدانیم رنگ بازتابی از نور است
برای مثال رنگ قرمز پرچم المان بسیار بیشتر است کهبازتابش نیز زیاد تر است
همان بازتاب به جذب اختاپوس کمک میکند
Nadan
07-27-2010, 01:30 AM
هشت پاها ذاتا" دارای هوش بالایی در ورزش هستند. دلیل اینکه تیم فوتبال ایران هم به تیمهایی مانند بحرین و قطر می بازد پیش بینی این موجودات می باشد. والا مربی و بازیکن و تمرین و این چیزها در برد یک تیم تاثیری نداشته و فقط وقت تلف کردن است.
sonixax
07-27-2010, 04:01 AM
گویا جدیدا ممئتی خان احمتی نجات گفته که این 8 پا هه خرافاته و این حرفها !
یکی نیست بگه مخ علیف آویزان شدن به یک هشت پا آن هم برای تفریح و سرگرمی خرافاته یا معتقد بودن به اینکه ناجی جهان در ته چاه زندگی میکنه ؟
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.