PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قهوه خانه گفتگو دات کام

sonixax
03-05-2010, 02:55 AM
نیازی به معرفی این جستار نیست ، فقط جاش خالی بود شدیدن :gol:

چه بلایی سر گفتگو در اموده کو اون همه تاپیک داغش

لطف بفرمایید در جای مناسب پست بزنید ! با سپاس

sonixax
03-05-2010, 02:58 AM
چه بلایی سر گفتگو در اموده کو اون همه تاپیک داغش

بلایی به سر قبلی ها نیومده همش اینجاست :

http://www.goftegu.com/extra/archive01/

Kasrashinbet
03-08-2010, 02:32 AM
چرا سپاس گفتن برداشته شده؟

sadeghol
03-12-2010, 11:16 PM
کسی نمیدونه سایت سکولار برای ایران کجا رفته تو افشا هنوز لینکش هست
http://www.secularismforiran.com

sadeghol
03-24-2010, 01:08 AM
این تالارو ببینید تا خرخره پر از خرافاتیه
arvah.net

che
04-02-2010, 11:50 AM
با سلام
لطفا اگه کسی از زمان پخش برنامه های بهرام مشیری در پارس تی وی اطلاع داره بنده رو راهنمایی کنه
با تشکر

sadeghol
04-03-2010, 09:01 PM
با توجه به نبود تاپیک منابع خوب اینجا پست میگزارم

http://www.persianatheist.com
http://www.nabavar.tk

sadeghol
04-03-2010, 09:07 PM
با سلام
لطفا اگه کسی از زمان پخش برنامه های بهرام مشیری در پارس تی وی اطلاع داره بنده رو راهنمایی کنه
با تشکر

http://www.parstv.tv/schedule.html

http://www.bahrammoshiri.com/home/?page=press_room&outer=yes

http://www.ustream.tv/channel/bahram-moshiri-live

sadeghol
04-03-2010, 09:30 PM
مژدگانی

آدرس جدید سکولار برای ایران
iransecular.info

mehrankamalii
04-28-2010, 09:04 AM
دوستان اگه کسي دعوت نامه بالاترين نياز داشت من در خدمتم

shoqad
05-14-2010, 08:26 PM
دوستان اگه کسي دعوت نامه بالاترين نياز داشت من در خدمتم

جناب کمالی میشه بگید این دعوت نامه ها رو از کجا میارید؟

چه جوریه که امکان دعوتنامه واسه بعضی ها فعاله واسه بعضی ها نیس؟:106:

sonixax
05-14-2010, 11:07 PM
جناب کمالی میشه بگید این دعوت نامه ها رو از کجا میارید؟

بستگی به امتیازات داره ! کاربران فعالتر امتیاز بیشتری هم دارند ، مثلا من همش 4 تا لینک فرستادم :دی

shoqad
05-15-2010, 01:44 AM
بستگی به امتیازات داره ! کاربران فعالتر امتیاز بیشتری هم دارند ، مثلا من همش 4 تا لینک فرستادم :دی

آقا ما پژوهیدیم دیدیم ربطی به امتیاز نداشت یکی بود که 13000 امتیاز داشت ولی باز هم امکان
ارسال دعوتنامه نداشت..یه بابایی هم به اسم نیماب همش 2 تا لینک فرستاده و بیشتر از 10 هزار
امتیاز داشت با اینکه زرت و زرت کامنت اسپم میکنه و کامنتاش 50 تا 50 منفی میگیره...

sonixax
05-15-2010, 03:59 AM
آقا ما پژوهیدیم دیدیم ربطی به امتیاز نداشت یکی بود که 13000 امتیاز داشت ولی باز هم امکان
ارسال دعوتنامه نداشت..یه بابایی هم به اسم نیماب همش 2 تا لینک فرستاده و بیشتر از 10 هزار
امتیاز داشت با اینکه زرت و زرت کامنت اسپم میکنه و کامنتاش 50 تا 50 منفی میگیره...

به صورت موقتی توی بالاترین به برخی افراد به صورت Random امکان ارسال دعوتنامه داده شده که البته کار هم نمیکنه ! دوست خوبمون Pentagerammon برای من دعوتنامه فرستادند و من توی امتحان ورودیش هم قبول شدم ولی اجازه ثبت نام نمیداد ! تا اینکه به پشتیبانیش میل زدم و مشکل رو گفتم و اونها یک لینک ثبت نام برایم فرستادند .

در کل فعلن شانسیه ولی اصولش به صورت نرمال اون طوریه که گفتم .

shoqad
05-16-2010, 12:13 AM
به صورت موقتی توی بالاترین به برخی افراد به صورت Random امکان ارسال دعوتنامه داده شده که البته کار هم نمیکنه ! دوست خوبمون Pentagerammon برای من دعوتنامه فرستادند و من توی امتحان ورودیش هم قبول شدم ولی اجازه ثبت نام نمیداد ! تا اینکه به پشتیبانیش میل زدم و مشکل رو گفتم و اونها یک لینک ثبت نام برایم فرستادند .

در کل فعلن شانسیه ولی اصولش به صورت نرمال اون طوریه که گفتم .

ممنون از راهنماییتون sonixax عزیز:gol:

baaaarzakh
07-18-2010, 04:42 PM
درود بر همگی

sonixax
07-18-2010, 05:54 PM
درود بر همگی

درود بر شما ، به گفتگو خوش آمدید .

pentageromman
07-19-2010, 10:03 AM
مثل اينکه رندومه
به هر حال من دارم کسی خواست بگه روی دستم باد کرده :))

sonixax
08-29-2010, 05:51 PM
وقتی رهبر و منجی و آینده و خلاصه همه چیز یک کشور بره ته چاه فاضلاب جمکران نتیجه اش این میشود که 2 کیلو ران گوسفندی 42 هزار تومان

195

realway
09-04-2010, 08:42 PM
من مبتلا به بیماری وسواس و افسردگی هستم.

تازگی ها میخوام از داروی اعصاب کمک بگیرم.

به نظرم دزی که دکتر برام داده کافی نیست.

میخوام سر خود بیشترش کنم.

لعنتی من هزار بار تا حالا از این سوراخ گزیده شدم. یعنی سر خود دارو مصرف کردم و بهم آسیب رسیده.

ولی دست خودم نیست.

نمیدونم چه مرگمه. بیماریه >مصرف سر خود دارو < دارم. دست خودم نیست.

نمیدونم چند دفعه ی دیگه قراره از این سوراخ گزیده بشم. >مصرف سر خود دارو<

ولی ارادی نیست.

باید این حرف ها رو به یکی میگفتم.

اعصابم خرابه. به درک بذار یه دفعه ی دیگه از این سوراخ گزیده شم. من که دست خودم نیست. دز داروم رو زیاد میکنم.شاید اعصابم خوب بشه.

من تو یه خانواده ی عوضی و نا هنجار به دنیا اومدم هیچ وقت یادم نمیاد که مشکل روحی نداشته باشم.

میخوام اینو تغییرش بدم.

با دارو یا هر کوفت دیگه.

اگه این دفعه نتونم دو سی سی انسولین میزنم زیر پوستم و اونوقت خلاص میشم.
نه درد داره نه ترس بهترین راه واسه خلاص شدنه.

havadare_democracy
09-04-2010, 11:20 PM

لعنتی من هزار بار تا حالا از این سوراخ گزیده شدم. یعنی سر خود دارو مصرف کردم و بهم آسیب رسیده.

ولی دست خودم نیست.

ولی ارادی نیست.

اعصابم خرابه. به درک بذار یه دفعه ی دیگه از این سوراخ گزیده شم. من که دست خودم نیست. دز داروم رو زیاد میکنم.شاید اعصابم خوب بشه.

من تو یه خانواده ی عوضی و نا هنجار به دنیا اومدم هیچ وقت یادم نمیاد که مشکل روحی نداشته باشم.

میخوام اینو تغییرش بدم.

با دارو یا هر کوفت دیگه.

دوست عزیز بهتره به هیچ وجه سرخود کاری رو انجام ندین و به پزشک معالجتون مراجعه کنید!!!
هر زمانی هم که افکار خودکشی به ذهنتون خطور کرد به یه مرکز درمانی مراجعه کنید و ترجیحا سعی کنید تنها نباشید....

Reactor
09-05-2010, 08:48 PM

ولی دست خودم نیست.

ولی ارادی نیست.

میخوام اینو تغییرش بدم.

با دارو یا هر کوفت دیگه.

شما بهتره پیش یک مشاور امور جوانان یا یک روانشناس برید. روانپزشک رو توصیه نمیکنم چون سریع دارو میدن. دارو خودش ماده مخدر حساب میشه و اعتیاد آوره و ترک کردنش اذیت میکنه. اما روانشناس یا مشاور باهات حرف میزنه و راهکار بهت پیشنهاد میکنه. چون اون از بالا تو رو میبینه و دانش انسان شناسی داره و تجربه های زیادی رو دیده میتونه راهکارهای موثری جلوی پات بذاره. معمولا با مشورت با اون ها متوجه میشی که فقط تو نیستی که همچین مشکلی رو داری و خیلی های دیگه هم مثل تو این مشکل رو داشتن و باهاش کنار اومدن و الان دارن زندگیشونو میکنن و اتفاقا پیشرفت هم میکنن. خوبی که مشاور امور جوانان نسبت به روانشناس داره اینه که ویزیتش ارزونتره. معمولا به جیب جوان ها اندازه میاد. فکر میکنم حق ویزیتش حدود 7تومن باشه. معمولا هم 7-8 جلسه ای ویزیت رو توصیه میکنن. یکی از دوستای من که متاهل بود و داشت طلاق میگرفت و خیلی بهم ریخته بود پارسال پیش یکی از این مشاور امور جوانان رفت و بعد از چند جلسه ویزیت حال جفتشون خوب شد و رفتن پی زندگیشون و الانم خیلی راحت دارن با هم زندگی میکنن. در حالیکه قبلا از دست هم دیوونه میشدن. نکته ای هم که من میخواستم اضافه کنم اینه که هر کسی مشکلات مخصوص به خودشو داره. کلا کسی که مشکل نداشته باشه الان تو بهشت زهرا خوابیده! خود من همین پارسال چند ملیون بدهی بالا اوردم که یکساله دارم قسطشو میدم!! بابام هم نمیدونه چون اگه بفهمه ک*نم پاره ست! با کلی ژانگولر بازی یه کاری کردم که نفهمه. خلاصه اگه یه هفته بی هوا غیبم بزنه دویست نفر جلوی خونه قطار وا میستن و طلبشونو میخوان و آبروریزی میکنن. سعی کن خودت هم با خودت کار کنی و قوی باشی. این که آدم در برابر مشکلات قوی باشه مهمترین رُکنه! یادت باشه فقط مرده هان که بی غم هستن و مشکل ندارن. هیچوقتم به خودکشی فکر نکن. مرگ یک انتخابیه که همیشه وجود داره و لازم نیست دنبالش بگردی چون همیشه با همه هست. دنبال چیزی بگرد که ارزش زندگی کردن رو داره. مثل پول و تفریح و لذت و ... برای مردن هیچوقت دیر نیست. این یه گزینه اییه که همیشه در اختیار داری و هیچوقت هم نباید بری سراغش. مگه تو مسلمان و احیانا شیعه ای که میخوای زودتر بمیری؟ به من و تو که اون دنیا حوری نمیدن که حوری مال شیعه هاست! اون دنیا عشق و حال مال شیعه هاست ! ماها باید عین بچه یتیم ها نگاه کنیم و جق بزنیم. میخوای نعمت زندگی رو از خودت بگیری بری اونور جقی بشی؟
lol lol :-D
بابا این همه زور نزدیم کافر بشیم که بریم خودکشی کنیم که؟ تازه یخ مخمون باز شده فهمیدیم دنیا چه خبره!!! یه توصیه ی دیگه از برادر کوچیکت... حتی اگه جرت هم دادن سراغ هیچ مواد مخدری نرو...هیچ مواد مخدری

realway
09-06-2010, 11:32 AM
شما بهتره پیش یک مشاور امور جوانان یا یک روانشناس برید. روانپزشک رو توصیه نمیکنم چون سریع دارو میدن. دارو خودش ماده مخدر حساب میشه و اعتیاد آوره و ترک کردنش اذیت میکنه. اما روانشناس یا مشاور باهات حرف میزنه و راهکار بهت پیشنهاد میکنه. چون اون از بالا تو رو میبینه و دانش انسان شناسی داره و تجربه های زیادی رو دیده میتونه راهکارهای موثری جلوی پات بذاره. معمولا با مشورت با اون ها متوجه میشی که فقط تو نیستی که همچین مشکلی رو داری و خیلی های دیگه هم مثل تو این مشکل رو داشتن و باهاش کنار اومدن و الان دارن زندگیشونو میکنن و اتفاقا پیشرفت هم میکنن. خوبی که مشاور امور جوانان نسبت به روانشناس داره اینه که ویزیتش ارزونتره. معمولا به جیب جوان ها اندازه میاد. فکر میکنم حق ویزیتش حدود 7تومن باشه. معمولا هم 7-8 جلسه ای ویزیت رو توصیه میکنن. یکی از دوستای من که متاهل بود و داشت طلاق میگرفت و خیلی بهم ریخته بود پارسال پیش یکی از این مشاور امور جوانان رفت و بعد از چند جلسه ویزیت حال جفتشون خوب شد و رفتن پی زندگیشون و الانم خیلی راحت دارن با هم زندگی میکنن. در حالیکه قبلا از دست هم دیوونه میشدن. نکته ای هم که من میخواستم اضافه کنم اینه که هر کسی مشکلات مخصوص به خودشو داره. کلا کسی که مشکل نداشته باشه الان تو بهشت زهرا خوابیده! خود من همین پارسال چند ملیون بدهی بالا اوردم که یکساله دارم قسطشو میدم!! بابام هم نمیدونه چون اگه بفهمه ک*نم پاره ست! با کلی ژانگولر بازی یه کاری کردم که نفهمه. خلاصه اگه یه هفته بی هوا غیبم بزنه دویست نفر جلوی خونه قطار وا میستن و طلبشونو میخوان و آبروریزی میکنن. سعی کن خودت هم با خودت کار کنی و قوی باشی. این که آدم در برابر مشکلات قوی باشه مهمترین رُکنه! یادت باشه فقط مرده هان که بی غم هستن و مشکل ندارن. هیچوقتم به خودکشی فکر نکن. مرگ یک انتخابیه که همیشه وجود داره و لازم نیست دنبالش بگردی چون همیشه با همه هست. دنبال چیزی بگرد که ارزش زندگی کردن رو داره. مثل پول و تفریح و لذت و ... برای مردن هیچوقت دیر نیست. این یه گزینه اییه که همیشه در اختیار داری و هیچوقت هم نباید بری سراغش. مگه تو مسلمان و احیانا شیعه ای که میخوای زودتر بمیری؟ به من و تو که اون دنیا حوری نمیدن که حوری مال شیعه هاست! اون دنیا عشق و حال مال شیعه هاست ! ماها باید عین بچه یتیم ها نگاه کنیم و جق بزنیم. میخوای نعمت زندگی رو از خودت بگیری بری اونور جقی بشی؟
lol lol :-D
بابا این همه زور نزدیم کافر بشیم که بریم خودکشی کنیم که؟ تازه یخ مخمون باز شده فهمیدیم دنیا چه خبره!!! یه توصیه ی دیگه از برادر کوچیکت... حتی اگه جرت هم دادن سراغ هیچ مواد مخدری نرو...هیچ مواد مخدری

نصیحت خوبی کردی ولی به نظرم دارو اعصاب مخدر به حساب نمیاد.

آدم اگه مشکل داشته باشه و نتونه از پسش بر بیاد باید از دارو کمک بگیره.

اینو دو هفته پیش که تصمیم گرفتم دارو اعصاب مصرف کنم فهمیدم.

realway
09-07-2010, 07:56 PM
الان داره میشه سه هفته که داروی اعصاب مصرف میکنم و هنوز هیچی به هیچی.

هیچ تاثیری روم نداشته. انگار دارم قرص گچ میخورم.:39:

اگه اون دنیایی باشه و خدا مدا راست باشه وقتی رفتم اون دنیا دهن خدار رو سرویس میکنم.

خواهر مادرش رو میارم جلو چش.

با این عدل و انصاف و آفرینش مزخرفش.

راستی احمدی نژاد تقصیر نداره این ادبیات لمپنی هم واسه خودش عالمی داره.

فلانم تو دهن خدا.:haha:

اینجا سایت خوبیه ولی خیلی خلوته.

شیطونه میگه برم موادی بشم. خوش به حال این مسلمون ها. اگه منم مسلمون بودم الان برای حسین اشک میریختم و چند رکعت نماز میخوندم حالم خوب میشد. اونوقت بگید اسلام دین بدیه.

خدایا به حق تئودور بگ ول من تو سریال فرار از زندان قصمت میدم این اعصاب من رو برای همیشه خوب کن.:408:

راستی مدیران محترم من میخوام نام کاربریم رو عوض کنم. میشه راهنماییم بکنید.

خیلی ممنون میشم.

Reactor
09-07-2010, 08:28 PM
داروهای اعصاب وابستگی میارن. اینو از کسایی که مصرف میکردن شنیدم. تو دانشگاه هم بچه هایی که پزشکی میخوندن همینو میگفتن. هر داروی اعصاب شیمیایی هم که نگاه کنید یا از آمفتامین گرفته شده یا انسولین داره یا ترامادول و بایمادول و از این مدل جفنگ ها داره که همه این ها مخدر حساب میشن. یه زمانی قرص های پزودوفدرین توی داروخونه ها همینجوری فله ای هر چقدر میخواستی حتی اگه یه کارتون هم میخواستی بهت میدادن. چون اولش فکر میکردن فقط برای مصارف ورزشی و پرورش اندام و ... کاربرد داره. ولی بعدا فهمیدن که آرامبخشه و یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده شیشه یا همون کریستاله. برای همین الان بدون نسخه ی پزشک و اونهم با دوز خیلی کم به کسی نمیدن. جریان قرص و شربت ترامادول هم همینجوری بود.
به نظر من شما اول برو پیش مشاور باهاش صحبت کن. حتما حالت بهتر میشه. سعی کن خودتو طبیعی بیاری بالا نه با کمک محرک. پیش این روانپزشک ها نرو اینا ک*نشون گشاده هر کس از در تو میاد سریع براش دارو مینویسن بدون اینکه به بیمار تفهیم کنن این داروها چه عوارضی داره!
یه چیز دیگه هم بگم. من فکر میکنم شما بین 18 تا 21-2 سال سن دارید. یک مقدار زود تصمیم گیری نکنید . میتونی ورزش کنی یا درس بخونی یا یه مهارت جدید یاد بگیری تا سرت گرم بشه و از این دوره گذر کنی. اجازه بدید یک مقدار سنتون که بالا تر رفت اون موقع میبینید که خیلی از استرس ها و تشویش هایی که الان دارید رو ندارید. چون کم کم شخصیتتون جا میوفته و پخته میشید.اینو بعنوان یک برادر کوچک بهتون گفتم چون همه تو یک سن و سالی اینجوری شدیم

نیچه میگه: چیزی که نکشدت حتما قوی ترت میکنه

realway
09-07-2010, 08:52 PM
داروهای اعصاب وابستگی میارن. اینو از کسایی که مصرف میکردن شنیدم. تو دانشگاه هم بچه هایی که پزشکی میخوندن همینو میگفتن. هر داروی اعصاب شیمیایی هم که نگاه کنید یا از آمفتامین گرفته شده یا انسولین داره یا ترامادول و بایمادول و از این مدل جفنگ ها داره که همه این ها مخدر حساب میشن. یه زمانی قرص های پزودوفدرین توی داروخونه ها همینجوری فله ای هر چقدر میخواستی حتی اگه یه کارتون هم میخواستی بهت میدادن. چون اولش فکر میکردن فقط برای مصارف ورزشی و پرورش اندام و ... کاربرد داره. ولی بعدا فهمیدن که آرامبخشه و یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده شیشه یا همون کریستاله. برای همین الان بدون نسخه ی پزشک و اونهم با دوز خیلی کم به کسی نمیدن. جریان قرص و شربت ترامادول هم همینجوری بود.
به نظر من شما اول برو پیش مشاور باهاش صحبت کن. حتما حالت بهتر میشه. سعی کن خودتو طبیعی بیاری بالا نه با کمک محرک. پیش این روانپزشک ها نرو اینا ک*نشون گشاده هر کس از در تو میاد سریع براش دارو مینویسن بدون اینکه به بیمار تفهیم کنن این داروها چه عوارضی داره!
یه چیز دیگه هم بگم. من فکر میکنم شما بین 18 تا 21-2 سال سن دارید. یک مقدار زود تصمیم گیری نکنید . میتونی ورزش کنی یا درس بخونی یا یه مهارت جدید یاد بگیری تا سرت گرم بشه و از این دوره گذر کنی. اجازه بدید یک مقدار سنتون که بالا تر رفت اون موقع میبینید که خیلی از استرس ها و تشویش هایی که الان دارید رو ندارید. چون کم کم شخصیتتون جا میوفته و پخته میشید.اینو بعنوان یک برادر کوچک بهتون گفتم چون همه تو یک سن و سالی اینجوری شدیم

نیچه میگه: چیزی که نکشدت حتما قوی ترت میکنه

من یادمه از بچگی همین جوری قاطی بودم.

به خاطر خانواده ی و جامعه ی آشغالی که توش بزرگ شدم.

کار من از این حرف ها گذشته که بخوام احتیاط کنم.

در ضمن دارویی که من مصرف میکنم و شاید هم بزنه سرم و اور دز مصرف کنم اسمش هست سرترالین.

از دسته ی سه حلقوی هاست. یعنی وابستگی و اعتیاد نمیاره.

به عبارت ساده تر از این آشغال هایی که گفتی توش نداره.

در مورد سنمم درست حدس زدی بیست و دو و نیم سالمه.

در مورد این روانپزشک ها هم کاملا و دقیقا راست میگی ولی من تمام این مراحلی رو که شما میگی طی کردم و حتی میدونم تو ضمیر نا خود آگاهم چه خبره و چرا اذیت میشم.

و این هم میدونم زندگی این جوری فاییده نداره. یا باید خوب بشم یا اصلا نباشم.

مشکل من یکی دو سال نیست عزیزم من از بچگی همین طوری بودم. اون موقع که شما ها برای خودتون بازی میکردین و غم دنیا به تخمتون هم نمیومد من افسردگی ماژور داشتم دوست داشتم بمیرم.

از هشت سالگی منظورمه. خوب یادمه. کلاس دوم دبستان به بعد.

اینی هم که میبینی میام اینجا و تصمیماتم رو میگم از رو بی کسی و تنهاییه. متاسفانه ما به عنوان انسان فقط نیاز به غذا و آب نداریم نیاز به هم صحبت داشتن . تو جمع زندگی کردن. درد و دل کردن و از این جور چیز های مزخرف هم داریم.

وگرنه من فکر هام رو کردم. یا باید به زودی خوب بشم یا اینکه چند سال کار طبیعت رو در مورد خودم جلو میندازم.
با دو سی سی انسولین. نه درد داره و نه ترس. کلی تحقیق کردم تا این راه رو کشف کردم.

در ضمن ازت هم ممنونم که به فکر من بودی و به خودت زحمت دادی و برای این که من رو راهنمایی کنی چند سطر نوشتی.

تو دنیای امروز که همه ی آدم ها نخاله هستن و فقط به فکر خودشونن همینشم کلی ارزش داره. میدونستی؟

موفق باشی.